izmir escort

SEÇİLEN MİLLETVEKİLLERİNE ÇAĞRI

Gündem - 23.05.2023 - 16:16 - Editör : Haber Merkezi - Yazar : Siyasetin Kalemi
SEÇİLEN MİLLETVEKİLLERİNE ÇAĞRI

SEÇİLEN MİLLETVEKİLLERİNE ÇAĞRI UŞAK İÇİN BİRLEŞİN VE DEVLEŞİN...


14 Mayıs seçimleri tüm Türkiye'de olduğu gibi ilimiz Uşak'ta da sonuçlandı. Sonuçlara bazı partiler ve adaylar sevinirken bazıları ise üzüldü. Sevinçler ve üzüntüler seçim sonuçlarının doğasında olmakla birlikte ortada olan bir gerçekse; 5 yıl boyunca şehrimizi İsmail Güneş, Fahrettin Tuğrul ve Ali Karaoba'nın temsil edecek olması...


Şehrimizin güçlü bir şekilde TBMM de temsil edilmesi, yatırımlardan pay alması, günü kurtarma siyaseti yerine uzun soluklu ve şehre kazanım sağlayacak projelere imza atılması şehrimizin makus kaderini değiştirecektir. Bu anlamda özellikle bu üç siyasetçimize önemli görev ve sorumluluklar düşmektedir. Özellikle şehrimizin sanayi, turizm, spor, geri dönüşüm gibi alanlarda ciddi altyapısının olduğu ama bir türlü yeterli sıçrayışı yapamadığı göz önünde bulundurulduğunda bu alanlara yapılacak yatırımlarla şehrimiz bir üst lige çıkabilecektir.


Terfi Tayin İşleri gibi bireysel kazançların yerine Uşak'ın kazanacağı yatırımlarla uğraşılmalı.


Seçim öncesi konuşulan ve tartışılan en önemli konulardan biri adayların Uşaklı olmaması idi. Esasen bakıldığında önemli olan şehre kimin hizmet getirdiğidir. Hizmeti Kahramanmaraşlı yada Afyonlunun getirdiği değil gelen hizmet, alınan yatırım, kazandırılan eserler önem arz etmektedir. Burada da vekillerimizin bu tartışmalara son vermek adına özel bir gayret sarfedeceğini düşünüyorum. Uşak için çalışmak, Uşak'a kazandırmak, Uşaklıyı kalkındırmak temel hedefler arasında olmalıdır. Bu noktada siyaseten en tecrübeli vekil olan İsmail Güneş'e önemli görevler düşmekte. Sadece Hastane ve personeli üzerinde uzmanlaşmış bir milletvekili algısını yıkmak ve bu algının yerine tüm Uşak'ı kapsayan projelerle halka hitap etmek, uşak için merkezi bütçeden daha fazla pay ve yatırım elde etmek sayın vekilimizin de elini güçlendirecektir. Zira İsmail Güneş'in bunları yapacak yeteri kadar tecrübesi bulunmaktadır.


Aday adayı olmadan adaylık sürecine girmekle eleştirilen Afyonlu olması nedeniyle tartışmalara konu olan diğer bir milletvekili olan Fahrettin Tuğrul için bu dönemin bir fırsat olacağı kanaatindeyim. Özellikle Ak Partili olmayanlara ve ittifakın diğer mensuplarına değer vermediği ve özellikle ülkücülere karşı önyargılı olmakla eleştirilen Fahrattin Tuğrul bu dönemde yapacağı işlerle belki de bu önyargıların önüne geçebilecektir. Siyasi tecrübesi oldukça fazla olan ve il başkanlığı yaptığı dönemde hareketli bir teşkilat yapısı oluşturan Tuğrul bu dönemde yapacağı çalışmalarla adından söz ettirmesi veya eleştirilere konu olması kendi elindedir. Tarihin yüklediği bu sorumluluğu iyi bir şekilde taşıması Fahrettin Tuğrul'a kazandıracak ve hakkında oluşturulan eleştirlere cevap vermek noktasında önemli bir fırsatı elinde bulunduruken yapacağı çalışmalar karnesini oluşturacaktır.


Ak Partili vekillerin çoğunluğu terfi ve tayin işleriyle uğraşmakla eleştirilmekte seçildiği Uşak yerine kendisine oy veren Ak Partili seçmene yönelik yaptığı çalışmalarla eleştirilirken bu dönem belki de Uşak İçin yapacağı çalışmalar, alacakları yatırımlarla Uşak bu milletvekillerini hafızasına kazıyacaktır.


Cumhuriyet Halk Partisi'nin tek vekili olan Ali Karaoba' da benzer konularda tartışmalara konu olmuş Kahramanmaraşlı olması Uşak için kazanımmı kayıp mı olarak tartışılmıştı. Memlekete hizmetin kimden geldiğinin, nereliden geldiğinin bir öneminin olmadığı varsayımından hareketle Ali Karaobaya da önemli sorumluluklar düşmekte. Her yapılana karşı çıkmakla eleştirilen Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili olan Karaoba özellike Uşak'la ilgili yatırımlar konusunda eleştiri yerine yapıcı tavır takınacağı, gelen hizmet, alınan yatırımla değil gelmeyen hizmetlerle alınmayan yatırımlarla ilgili söylemler geliştirmesi şehrimizin yine kazanımına olacaktır. Yine şehrimize gelecek yatırımlar, şehrimizin gelişimi için iktidar milletvekilleriyle birlikte hareket etmesi destek yerine itici güç olması Ali Karaoba'yı güçlendirecektir.


Değerli okurlarım seçim sürecini bitirerek artık şehrin hizmet beklediği bu zamanda sizler adına şehrimizi temsil edecek vekillere buradan seslenmek istedim. Yaşadığımız bu şehir için muhaletefe de iktidarada buradan çağrı yapıyorum. Uşak için birleşin ve devleşin. Zira tarih aynı amaç için birlikte hareket edenlerin zaferleriyle doludur. Siyaseten aynı amaç içinde olmasanız bile şehrimiz için amacınız aynı olsun.

Yorumlar (0)

Yorum ve düşüncelerinizi bizimle paylaşmak için yorum yapın.

Yorum Yaz