izmir escort

Mhp İl Başkanı Arslan’a İlk Ziyaret; Ülkücü Şehit Aileleri Ve Taş Medreseli Ülkücülerden

Gündem - 04.10.2023 - 23:24 - Editör : Haber Merkezi
Mhp İl Başkanı Arslan’a İlk Ziyaret; Ülkücü Şehit Aileleri Ve Taş Medreseli Ülkücülerden

Geçtiğimiz günlerde Milliyetçi Hareket Partisi Uşak İl Başkanlığı 14’üncü olağan kongresinde il başkanı seçilen Ümit Arslan’a ilk hayırlı olsun ziyaretini Ülkücü Şehit Aileleri ve Taş medreseli ülkücüler gerçekleştirdi. Ziyarette duygusal anlar yaşandı.


Bugün mazbatasını alarak İl Başkanlığı koltuğuna oturan Ümit Arslan’a ilk hayırlı olsun ziyaretini Ülkücü Şehit Aileleri ve Taş medreseli ülkücüler gerçekleştirerek, desteklerini ilettiler.


Ziyarete, Ülkücü Şehit Ali Köleoğlu’nun eşi Rukiye Köleoğlu, Ülkücü Şehit Haşim Yıldırım’ın kızı Nazmiye Yıldırım, Ülkücü Şehit Hidayet Yılmaz’ın kardeşi Şaban Yılmaz, Ülkücü Şehit Nuri Bahadır ve İsmail Bahadır ailesinden  Mehmet Bahadır, Ülkücü Şehit Mesut Akkalem’in oğlu Necmettin Akkalem, Ülkücü Şehit Sebahattin Güldalı’nın kardeşi Sedat Güldalı, Ülkücü Şehit Osman Uğur Özaydın’ın yeğeni Uğur Özaydın, Ülkücü Şehit Yahya Aktaş’ın kardeşi Mehmet Ali Aktaş, Ülkücü Şehit Zeki Kaya’nın oğlu Tuğrul Kaya, Ülkücü Şehit Şakir Balta’nın oğlu Muhterem Balta ve Taş medreseli ülkücülerden İsmail Ağır, Cafer Oral, İbrahim Doğan, Uğur Coşkun, Yüksel Ayan’ın kardeşi Ali Ayan katıldı.


Ziyaretten dolayı duygu dolu anlar yaşayan MHP Uşak İl Başkanı Ümit Arslan, “Bizler şehitlerimizin mirasına sahip çıkmak, onların ideallerini gerçekleştirmek için kararlıyız. Ülkücü şehitlerimizin hatıralarını yaşatmak, onların azim ve kararlılığını gelecek nesillere aktarmak için çaba göstereceğiz. Şehitlerimizin emaneti olan bu kutlu bayrağı daha yükseklere taşımak için elimizden gelenin daha fazlasını yapacağız. Mazbatamızı aldığımız ilk gün hayırlı olsuna gelen kıymetlilerimiz Ülkücü Şehitlerimizin ailelerine şükranlarımı sunarım. Ayrıca ömürleri zindanlarda geçen ama davamıza olan sadakatlerinden bir gün bile vazgeçmeyen, Türk milletinin dirliği, birliği ve bağımsızlığı için, bayrağımızı yere düşürmemek için mücadele eden, uzun yıllar taş duvarlar ve demir parmaklıklar arkasına hapsedilen fakat oraları medreseye çeviren Yusufiyeli ağabelerimize de ziyaretleri için teşekkürlerimi sunarım” dedi.


Ziyarette Ülkücü Şehit Aileleri adına konuşan MHP Merkez ilçe başkanı iken Ramazan ayında Teravi namazına giderken şehit edilen Haşim Yıldırım’ın kızı Nazmiye Yıldırım, “Partimizde Şehitlerimize ve davamıza layık bir yönetim ile Uşak’ta ülkücü hareket hak ettiği değeri görecektir. Bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan kardeşimizin İl Başkanı olması bizleri mutlu etti. Ülkücü Şehit Aileleri ve Taş Medreseli kardeşlerimiz ile birlikte İl Başkanımızın ve Partimizin her zaman yanındayız. Bu birlik ve beraberliğimiz partimizi ilimizde şaha kaldıracaktır” dedi.


Konuşmaların ardından Nazmiye Yıldırım, İl başkanı Ümit Arslan’a babasının ismi ile çiçek hediye etti. Fotoğraf çekimi sırasında ise duygusal anlar yaşanarak Ülkücü Şehit Ali Köleoğlu’nun eşi Rukiye Yıldırım gözyaşlarını tutamadı.

Yorumlar (0)

Yorum ve düşüncelerinizi bizimle paylaşmak için yorum yapın.

Yorum Yaz